T. 020 0470 09 20 info@apple-tree.nl
Pensioen expert | Direct Berekenen | Apple Tree

informatie
over Apple Tree

Handappelen | Apple Tree

Wij geven het beste advies

Onze experts slagen er in 95% van de gevallen in om een hogere lijfrente- of pensioenuitkering te bedingen dan uw huidige adviseurs! Op het moment dat u de offerte van uw eigen verzekeraar of adviseur heeft ontvangen kunt u bij ons terecht voor een hogere pensioen- of lijfrente uitkering. Als u akkoord gaat met ons offerte voorstel handelen wij de gehele aanvraag vervolgens ook administratief verder voor u af. Door te kiezen voor Apple Tree bent u verzekerd van de hoogste uitkering en een vakkundige afhandeling van uw aanvraag!

Wie is Apple Tree?

Pensioenkoers.nl is een onderdeel van Apple Tree en ondergebracht in Oudedags Optimalisator B.V. Apple Tree is als onafhankelijk assurantie-tussenpersoon verantwoordelijk voor het advies en afhandeling van de lijfrente- en pensioen aanvragen van bezoekers van Pensioenkoers.nl.

Wat doet Apple Tree?

Pensioenkoers.nl is de meest complete vergelijkingssite voor uw vrijkomende pensioen- en lijfrentekapitaal. Op Pensioenkoers.nl vergelijkt u eenvoudig de aanbiedingen van gerenommeerde verzekeraars en banken. U kunt zelf de gewenste vergelijking maken en daarna de daarbij behorende offerte bij Apple Tree opvragen. Vervolgens ontvangt u van Apple Tree geheel vrijblijvend de pensioen- of lijfrente offerte van uw keuze per e-mail.

In de offerte staat duidelijk wat we aanbieden, wat onze kosten zijn en wat we voor u gaan doen als u akkoord gaat met ons offerte voorstel. Zo weet u vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent en wat we wel en niet doen! Helder, duidelijk en transparant!