A- A+

Aanbieders

Nationale Nederlanden
Direct een
Offerte aanvragen
appleshutterstock_96137972shutterstock_113782963

Uitgestelde lijfrente


Wanneer uw lijfrente vrijkomt en U heeft geen behoefte aan extra inkomen op dat moment kunt U de lijfrente uitstellen tot een moment waarop U daar wel behoefte aan heeft. Een andere reden kan zijn dat U meerdere polissen wilt samenvoegen met verschillende einddata. Een uitgestelde lijfrente kan voldoen aan deze wensen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:


1. Uitgestelde lijfrente bij leven met restitutie koopsom: indien U komt te overlijden gedurende de periode van uitstel wordt een vooraf bepaald percentage van de koopsom (het bedrag dat bij aanvang wordt gestort) uitgekeerd aan uw nabestaanden. Bij het in leven zijn op de einddatum wordt een vooraf bepaald (gegarandeerd) bedrag uitgekeerd.

2. Uitgestelde lijfrente bij leven zonder restitutie koopsom: indien U komt te overlijden gedurende de periode van uitstel wordt er geen uitkering gedaan aan uw nabestaanden. Bij het in leven zijn op de einddatum wordt een vooraf bepaald (gegarandeerd) bedrag uitgekeerd.

3. Gemengde verzekering: bij leven en bij overlijden wordt een vooraf bepaald (gegarandeerd) bedrag uitgekeerd.

4. Flexpolis: uitgestelde lijfrente van waaruit U gedurende de looptijd in overeenstemming met het fiscale regime opnames kunt doen.
Vraag nu een uitgestelde lijfrente offerte aan of neem contact met ons op!

Disclaimer  |  Contact