A- A+

Aanbieders

BLG
Direct een
Offerte aanvragen
appleshutterstock_96137972shutterstock_113782963

Onze werkwijze


Wij werken voornamelijk op basis van Execution Only. Dit houdt in dat u zelf de keuze heeft gemaakt welk product naar uw oordeel het beste past bij uw persoonlijke situatie. U ziet af van de mogelijkheid een persoonlijk advies te ontvangen waarbij wij verplicht zijn samen met u een klantprofiel op te stellen. De zorgplicht ligt hierdoor dan ook volledig bij u als cliënt. Apple Tree fungeert bij Execution Only als administratiekantoor dat uitvoert wat door u gewenst wordt. Uiteraard zorgen wij voor de complete administratieve afwikkeling.

Indien u graag een persoonlijk advies ontvangt nodigen wij u uit op ons kantoor waar wij samen met u een klantprofiel opstellen. Hierin worden al uw financiële gegevens, risico’s en wensen opgenomen. Samen met u gaan wij op zoek naar oplossingen en kansen.
 
In geval van persoonlijk advies doorlopen wij het “Apple Tree Stappenplan”:
 
1.    Kennismakingsgesprek
2.    Invullen van klantprofiel en/of beleggingsprofiel
3.    Inventarisatie
4.    Marktanalyse
5.    Advies en uitleg over producten
6.    Offertes aanvragen en vergelijken
7.    Aanvraag indienen
8.    Administratieve afwikkeling
9.    Controle en beheer
10.  Jaarlijks contact
  
Kosten en beloning.

Voor onze bemiddeling of advies brengen wij u een eenmalig bedrag in rekening. Dit bedrag varieert en is afhankelijk van het type product. Deze kosten brengen wij bij u in rekening door middel van een factuur. Wij informeren u altijd vooraf over de exacte hoogte van deze kosten.

Na uw akkoord (mondeling, schriftelijk of per e-mail) zetten wij alles in gang om uw aanvraag verder af te handelen. Indien u nadat u akkoord bent gegaan met ons voorstel, om wat voor reden dan ook, afziet van onze verdere dienstverlening zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten bij u in rekening te brengen. Wij rekenen hiervoor een minimale vergoeding van € 295,-.
Indien vooraf besproken is het mogelijk om op basis van een uurtarief te werken. Wij hanteren een tarief van € 150,- per uur exclusief B.T.W. Vooraf maken wij een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben. Achteraf ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur met de door ons gewerkte uren.

Wat verwachten wij van u.

Wij verwachten van u de juiste informatie te ontvangen. Wij waarderen een open en transparante samenwerking. Tevens dient u ons op de hoogte te stellen van relevante wijzigingen van materiële of persoonlijke aard. Wij verwachten van u dat u de ontvangen documenten controleert en inhoudelijk beoordeelt. Wij streven er naar het voor u als cliënt van Apple Tree zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Disclaimer  |  Contact